Lepota

Manikura

Roke so tiste, ki največkrat predstavljajo prvi fizični stik s človekom. So tako rekoč prvi odraz nas samih. Negovane roke in negovani nohti dajejo topel in nežen stisk roke, dlani ter naredijo prvi vtis. Manikura predstavlja nego rok in nohtov roke ter je danes osnovni del nege tako za ženske kot moške. Ponujamo vam klasično (naravno) manikuro, kjer je izhodišče lepega, estetskega videza rok in nohtov najprej njihovo zdravje in načini za dosego naravne lepote rok in nohtov.

Klasična (naravna) manikura

Ker tudi roke potrebujejo hranilne snovi, saj so prav roke največkrat izpostavljene različnim negativnim vplivom okolja, se pri manikuri najprej posvetimo negi kože. Manikuro lahko izvajamo z namakanjem ali brez, nakar naredimo piling, sledi maska, katero lahko obogatimo s parafinsko oblogo (priporočamo predvsem v zimskem času in pri ljudeh s sklepno revmo) Masko in parafinsko kopel pustimo delovati vsaj 20 min, nakar uredimo obnohtno kožico, krajšamo in oblikujemo nohte ter nahranimo in navlažimo kožo ob nohtih in prav tako kožo rok. Roke nežno zmasiramo, da dosežemo prožnost in voljnost ter pospešimo prekrvavitev. Po negi se na željo stranke nanese hranilen lak za nohte (podlak, lak, nadlak). Nego zaključimo z nanosom ojla ob obnohtno kožici.

Gelish

Gelish pomeni lakiranje nohtov s permanentnim lakom, ki se suši pod LED lučko. Obstojnost permanentnega lakiranja je daljša kot v primeru lakiranja z navadnim lakom in zavisi od blagovne znamke permanentnega laka in kvalitete vaših nohtov. Nanaša se vsaka dva do tri tedne. Nohtom daje naraven videz (nohti so ustrezno tanki, a trpežni). Gelish laki se odstranjujejo z nohta s profesionalnimi topili proizvajalca. Postopek odstranitve gelish laka traja približno 15-20 minut. Pri tem se odstrani ves lak, medtem ko nohtna plošča daje naraven in nepoškodovan videz.

Relax

tukaj smo za vsa

Za nasvete smo vedno na voljo

Skrb za stranke je vedno na prvem mestu. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 

Naložbo (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.