Lepota

Depilacija

Svet se spreminja. Tisto, kar je bilo včasih naravno in lepo, danes ni več estetsko. Ne samo ženske, tudi moški ne želijo imeti dlak po vsem telesu. Ponujamo vam depilacijo obraza (brada in predel nad zgornjo ustnico), nog in rok, pazduhe in hrbta ter bikini predela (ne izvajamo brazilske depilacije).

Depilacijo izvajamo s toplim naravnim voskom. Postopek zagotavlja relativno dolgo brezskrbno obdobje, preden se dlake ponovno pojavijo in je potrebno postopek ponoviti. Ne povzroča alergij, vraščenosti dlačic, koža je nežna na dotik in mehka. Uporabljamo kvalitetne materiale, ki zagotavljajo najboljše za naše stranke. Kako pogosto je potrebno ponoviti postopek? Zelo različno. A s ponavljanjem postopka se število dlačic zmanjša in stanjša.

Postopek je relativno preprost. Dlake morajo biti dolge vsaj 0,5 cm. Topli vosek namažemo na predel, kjer želimo odstraniti dlačice, in nanj položimo trak. Pogladimo trak, da se dlačice sprimejo z voskom in trakom ter hitro potegnemo v nasprotni smeri rasti dlačic. Po zaključenem postopku kožo pomirimo z zato namenjenim oljem ter je očistimo odvečnega voska in lepljivosti.

Relax

tukaj smo za vsa

Za nasvete smo vedno na voljo

Skrb za stranke je vedno na prvem mestu. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 

Naložbo (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.